24 september 2009

Såppat sig lite

Idag var jag o slösa på pengar på "Lilla Scrap" här i stan. Blev inte så mycket pengar slösat, men med 10 min gångavstånd till butiken lär de hända igen ^-^.
Nästa torsdag är det tjejkväll på stan och då ska Nina (hon som har butiken dvs) anordna make n'takes så då lär man ju snubbla förbi igen med plommsan i högsta hugg. Guu vad jag e glad att äntligen ha nära till en scrapbutik =).
Fina grejer va!?

5 kommentarer:

Wildärtan sa...

Mmmmm - fina grejer!!!

Anonym sa...

Tack för den fina reklamen =)
/Nina, LillaScrap

Lisbet sa...

Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

maxell sa...

Va fräckt att matcha den förra med denna färg. Ser fram emot att se dem tillsammans på bild. Det känns verkligen som att de matchar varandra med liknande men ändå olika detaljer och strukturkänsla.

maxell sa...

Såklart vart ovanstående kommentar till fel inlägg. Den ska till nästa med den läckra tavlan.

Hit tänkte jag skiva att det var då ett väldigt Carolaband där. Det gröna med ringarna. Skitläckert. Å va härligt att du äntligen har nära till shopping så att du kan besöka butiken och känna på sakerna. Nästan så att jag är lite avis. ;)